Logo hobbyhoekOver mij

Graag heet ik u van harte welkom bij Hobbyhoek-Venray. Ik ben een (Onlinewinkel geen fysieke winkel).

Hobbyhoek-Venray streeft ernaar om u zo goed mogelijk te begeleiden naar de product dat u zoekt. Via deze shop kan u snel en gemakkelijk alle soorten producten bekijken.
Zo vindt u in ons assortiment o.a. 3D Knipvellen, Push Out, Hobby Dots, Kralen, Snijmallen, Clearstamps en nog veel meer!

Aangezien ik overtuigt ben van de kwaliteit van deze producten mag u, indien u niet tevreden bent, uw bestelling zonder opgave van reden binnen 30 dagen gratis retourneren en dan ontvangt u van mij uw aankoopbedrag terug!

Omdat uw privacy voor mij heel belangrijk is kan u via Ideal (Mollie) snel, veilig en betrouwbaar betalen.

Misschien is het betalen van verzendkosten voor u een obstakel om uw bestelling te plaatsen?

Daarom worden alle orders vanaf 75 € gratis verzonden. Voor België en Duitsland geld dit vanaf €125

Op die manier kan ik de aankoop van uw bestelling betaalbaar houden.
Hebt u nog een vraag of wenst u graag verdere informatie omtrent onze producten dan kan u mij elke werkdag bereiken zie openingstijden.
Bel +31(0)478-202359 of mail via info@hobbyhoek-venray.nl
Ik doe mijn uiterste best om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

We zijn ervan overtuigt dat de kwaliteit, het design en de duurzaamheid van onze producten ervoor zullen zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop!

Bent u tevreden over onze Online winkel? "Like" dan onze Facebookpagina en deel uw mening met uw vrienden. Of via Google en/of Gastenboek.

Met trots kunnen we u mededelen dat we GECERTIFICEERD zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keurmerk WebwinkelKeur

 

 

Hobbyhoek-Venray is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 26-04-2021 is Hobbyhoek-Venray door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hobbyhoek-Venray voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Ik draag met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hobbyhoek-Venray onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hobbyhoek-Venray te kopen.

 

Ik dank u voor uw bezoek bij Hobbyhoek-Venray, dé shop met de betaalbare assortiment in hobbyspullen.

 

Met vriendelijke groeten,

Marion van hobbyhoek Venray

×