Verzenden & retourneren

Verzenden:

Bij Hobbyhoek-Venray kan u zonder risico bestellen dankzij onze 30 dagen "niet goed, geld terug" garantie.

Ons doel is om uw aankoopkosten zo laag mogelijk te houden.

Daarom wordt elke bestelling vanaf 50 € helemaal gratis verzonden! Alleen nog in Nederland.

Doorgaans worden alle bestellingen binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Indien dit niet mogelijk is om een of andere reden nemen we contact met u op om de levertermijn te bespreken.

Nadat uw bestelling is ingepakt en verzonden ontvangt u van ons een track & Trace-code.

Met deze Track & Trace code kan u uw bestelling volgen.

Bestellingen worden verstuurd via PostNl.

Retourneren:

Is het bestelde artikel toch niet wat u zocht of wilt u graag een gedeelte van uw bestelling terug sturen? Dan kan u heel gemakkelijk door een mail te sturen naar klantenservice@hobbyhoek-venray.nl voor de retour gegevens.

Mogen we U vriendelijk vragen om de artikelen zo goed mogelijk te verpakken? De transporteurs gaan er soms hardhandig mee om en we zouden het spijtig vinden als we u moeten contacteren dat uw retour beschadigd is. Verpak daarom alles goed zodat het zelfs onder de ergste omstandigheden niet kan beschadigen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dienen de producten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Graag willen we u dan ook vriendelijk vragen om alles zo goed mogelijk te verpakken zodat er niets kan beschadigen. De vervoerders gaan niet altijd even vriendelijk met de pakketten om en het liefst betalen we uw aankoop bedrag weer terug.

Met deze "30 dagen niet goed, geld terug" garantie " bent u altijd zeker van uw aankoop!

We hopen u hiermee dan ook zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Want uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste!

Met vriendelijke groeten,