Met een Stitch and Do setje kun je jouw eigen borduurcreaties te maken. Want alles zit erin om direct aan de slag te gaan. Super leuk om mee te nemen of cadeau te doen als starter setje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing. Deze heerlijk samengestelde pakketten bevatten drie kleuren karton voor vierkante kaarten en drie oplegkaartjes met patronen en instructies. De sets zijn inclusief 3x 50m Stitch and Do garen. De oplegkaarten zijn voorgeprikt en je kunt dus direct aan de slag.

Borduurtechniek

De afbeelding bevat een aantal verschillende patronen. Zoals u ziet staan er figuren met lijntjes zonder cijfers, dan moet u het patroon met lijntjes volgen. Bij de meeste staan er twee cijfers.

Bijvoorbeeld 1-5 dit betekend dat u als eerst in het 1e gaatje met uw naald gaat (van onder naar boven). Vervolgens gaat u naar het 5e gaatje. Nu heeft u een lijntje met uw garen gemaakt. U gaat naar het 2e gaatje en vervolgens telt u weer 5 verder (gaatje 6). Nu heeft u een 2e lijntje gemaakt met uw garen. Daarna gaat u naar het 3e gaatje en telt er weer 5 verder. En zo vervolgt u het patroon tot het af is.Bij 1-7 telt u er elke keer 7 gaatjes verder.Bij 1-6 telt u er elke keer 6 gaatjes verder etc.

Borduren